web design

web design

Oferim servicii de web design profesionale si accesibile. Dezvoltam website-uri orientate catre scopurile clientilor, ce ofera vizitatorilor o experienta on-line placuta si raspunde nevoilor acestora. Realizam pagini web functionale, interactive, cu un design atractiv si curat, organizare logica si clara a informatiilor, navigare intuitiva si cursiva.

website de prezentare

Website-ul de prezentare este cel mai raspandit tip de site, este o carte de vizita permanent vizibila pe web.
Contine in general informatii despre obiectul de activitate, produsele si serviciile oferite, modalitati de contact, precum si orice alte informatii utile vizitatorilor.

catalog online

Catalogul online este o solutie web apropiata unui magazin virtual, diferenta fiind lipsa cosului de cumparaturi si solutia de plata online.
Asemeni unui magazin online, catalogul online contine produse/servicii structurate pe teme, categorii, producatori. Fiecare articol are descriere proprie, galerie de imagini, pret...

magazin virtual

Magazinele virtuale, numite si site-uri de comert electronic (e-commerce) sunt aplicatii web care integreaza sisteme de management al continului (CMS), solutii de cosuri de cumparaturi (shopping cart) si solutii de plata online.
Sistemul de management al continutului permite proprietarului sa-si administreze singur site-ul.

solutii web la cerere

Solutiile web la cerere sunt aplicatii web complexe, proiectate pentru a indeplinii cerinte particulare ale activitatii tale.
Acest pachet contine solutii pentru portaluri web, solutii pentru intranet. Solutiile pentru intranet sunt destinate managementului intern al unei companii.
web design
Pentru oferta personalizata contacteaza-ne folosind formularul de cerere oferta web design